ZZP verzekering

Jouw voordelen

 • Wij helpen met de juiste keuze welke risico’s je wilt afdekken
 • Onafhankelijk advies en niet gedreven door bonus
 • Je verzekert in één keer de belangrijkste schaderisico’s in jouw branche
 • Gratis oriëntatiegesprekken waar je nergens aan vast zit
 • Jaarlijkse check

Verzekeringen voor zzp’ers

Als ondernemer wil je toch ondernemen? En je niet bezighouden met welke verzekeringen je nodig hebt. Maar als zzp’er loop je dagelijks risico’s die soms niet te overzien zijn. Het vervelende is dat je er pas achter komt als het al te laat is.

Wij van Buro Nomden verzekeringen adviseren veel zzp’ers en startende ondernemers in het MKB. Wij brengen risico’s van jouw onderneming in kaart en bespreken met je welke verzekeringen wel, maar ook welke niet verstandig zijn om te nemen. Dit doen we in een kosteloos oriënterend gesprek.

Wordt je klant bij ons, dan is onderdeel van onze services dat we ieder jaar een check doen of de verzekeringen nog steeds aansluiten bij jouw onderneming.
Buro Nomden ontzorgt en regelt alle zaken rondom je verzekeringen, we noemen onszelf daarom graag de verzekeringen-ontzorger. Kan jij weer lekker verder gaan met waar je goed in bent.

Welke verzekeringen heb je nodig als zzp'er?

 • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering zzp (BAV)

  Je bent als zzp’er niet automatisch verzekerd bij het zakendoen.  Maar iedere werkende Nederlander maakt wel eens brokken op het werk. En zakelijke ongelukken worden niet door je particuliere aansprakelijkheidsverzekering gedekt. Daarom is het aan te raden om je als zelfstandige ook zakelijk te verzekeren.

  In bijna alle beroepsgroepen bent u als zzp’er niet verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje. Met een mogelijke schadeclaim tot gevolg. Zeker bij beroepen, als in de bouw of de juridische sector.

  Beroepsaansprakelijkheid is de aansprakelijkheid die voortvloeit uit fouten (nalatigheden, vergissingen, onjuistheden, gebrekkige adviezen, verkeerde handelingen, etc.) van zelfstandigen of ondernemingen bij de uitoefening van onafhankelijke beroepsmatige activiteiten.

  Wist u dat opdrachtgevers steeds vaker vragen naar de aanwezigheid van een aansprakelijkheidsverzekering? Je hebt dan als zzp’er met een verzekering een voordeel boven zzp’ers die niet zijn verzekerd. Bovendien zijn kosten voor je beroeps- en bedrijfsverzekering fiscaal aftrekbaar als zzp’er.
 • Een arbeidsongeschiktheids­verzekering voor zzp’ers

  Kies je voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp? Dan heb je als zzp’er, of freelancer gegarandeerd een inkomen. Als je onverwacht ziek wordt of een ongeval krijgt, ontvang je via jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering een maandelijkse uitkering.

  Veel zzp’ers denken dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) duur is. Toch hoeft dit niet het geval te zijn. De premie die je betaalt is onder andere afhankelijk van je leeftijd, het verzekerde bedrag en het eigen risico dat je kiest. Wij helpen je graag bij het kiezen van de oplossing die past bij jouw situatie.

 • Cybersecurity – binnenkort beschikbaar

  Jouw bedrijf is vaak kwetsbaarder dan je denkt. Een gehackte website kan je reputatie schaden, een systeemuitval kan jouw bedrijf verstoren. Volgens onderzoek blijkt dat een kwart van de zzp’ers de dupe wordt van cybercrime. Een Cybersecurity verzekering is daarom geen overbodige luxe. Cybersecurity dekt cyberrisico’s volledig af en biedt snelle en doelgerichte dienstverlening na dataverlies, hacking of cyberaanvallen. Je krijgt assistentie van ervaren security- en privacyprofessionals, met wereldwijd bereik en uitgebreide expertise, die werken volgens een gedegen incident response-plan. Zij helpen je bijvoorbeeld databases en websites te herstellen, belanghebbenden te informeren en de schade te beperken.

 • Inventarisverzekering

  Niet elke verzekeraar maakt onderscheid tussen je privé-inboedel en zakelijke inventaris. Wij kunnen zo zien of je particuliere inboedelverzekering ook je zakelijke inventaris aan huis verzekert en tot welk bedrag.

 • Rechtsbijstandverzekering

  Je particuliere rechtsbijstandverzekering biedt je geen juridische hulp bij zakelijke kwesties. Met een zakelijke rechtsbijstandsverzekering krijg jouw onderneming deze hulp wél. Bij vele verzekeraars betaalt je een maandelijkse premie gebaseerd op jouw beroepsgroep.

 • Zakelijke autoverzekering

  Eigenlijk is het heel simpel. Als je de auto of bestelbus op naam van je bedrijf aanschaft, is een zakelijke autoverzekering verplicht.

Bij Buro Nomden geven we je graag advies op maat

Vraag adviesgesprek aan
Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!