Mangotree verzekeringen adviseert ook voor Vereniging voor eigenaren.

Voordelen van ons VvE-aanbod

  • Wij maken maatoplossing voor jouw VvE
  • Collectiviteitskorting voor bewoners op particuliere verzekeringen
  • Extra meerwerk voordelig mee te verzekeren

Het VvE-pakket beschermt appartementseigenaren, bestuursleden en het gebouw

Buro Nomden is er speciaal voor Verenigingen van Eigenaars (VvE’s). Ons VvE-verzekeringspakket bestaat altijd uit een opstalverzekering VvE en een aansprakelijkheidsverzekering VvE. Deze vergoedt schade aan jullie gebouw door onder andere brand, neerslag, storm, lekkage en inbraak. Andere risico’s kunt u als VvE extra bijverzekeren. Je bepaalt zelf welke risico’s je wel en niet verzekert. Wij adviseren u graag naar de verschillende opties.

Wat wordt er allemaal gedekt bij een verzekering voor VvE

Opstalverzekering

Dekt schade aan het gebouw door brand, ontploffing, storm, neerslag (waaronder hagel), blikseminslag. Maar ook diefstal, vandalisme, of botsing. Bovendien zijn jullie verzekerd voor kosten die direct dreigend gevaar op schade afwenden en maatregelen die vergroting van schade voorkomen als deze schade verzekerd is.

Aansprakelijkheidsverzekering

Dekt schade aan spullen en personen en de gevolgschade die daaruit voortvloeit (gevolgschade) veroorzaakt door het handelen of nalaten bij de uitoefening van activiteiten in opdracht van de VvE veroorzaakt door het gebouw zelf.

Glasverzekering

Dekt schade als breuk van ruiten in ramen, deuren die bedoeld zijn voor daglichtdoorlating, breuk van glas in balkonafscheidingen, breuk aan kunststof koepels en dakramen die bedoeld zijn voor daglichtdoorlating. Ook de kosten voor een deugdelijke noodvoorziening zijn verzekerd.

Bestuurders aansprakelijkheidsverzekering

Dekt vermogensschade van derden door jullie (als) bestuurders van jullie VvE doordat jullie iets wel of niet gedaan hebben in strijd met de opdracht van de VvE door (kennelijk) onbehoorlijk bestuur.

Ongevallenverzekering

Dekt een uitkering als gevolg van een ongeval waardoor jullie als leden maar ook werknemers en vrijwilligers van de VvE blijvend invalide zijn geworden of zijn overleden maximaal € 25.000 bij blijvende invaliditeit en € 10.000 bij overlijden.

Milieuschadeverzekering

Dekt kosten van sanering als het gebouw of het terrein van de VvE verantwoordelijk is voor verontreiniging als gevolg van het onvoorzien vrijkomen van gassen, vloeistoffen en/of fijnverdeelde vaste stof (zoals rook).

De Rechtsbijstandsverzekering

Dekt juridische hulp bij conflicten die te maken hebben met activiteiten van jullie VvE.

Veelgestelde vragen

  • Wanneer kan je géén VvE-verzekering afsluiten?

    Als de VvE een negatief eigen vermogen heeft. Of als je lid bent van een slapende VvE: een vereniging die bijvoorbeeld niet vergadert of geen geld reserveert voor periodiek onderhoud.

    Tenslotte kan je geen VvE-verzekering afsluiten als de VvE niet is ingeschreven bij de KvK. Sinds 1 juli 2008 moeten alle ondernemingen en rechtspersonen in Nederland zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Bij Buro Nomden geven we je graag advies op maat

Vraag adviesgesprek aan
Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!