Verzekerings­pakket transport­onderneming

Snelle verhuisservice klant sinds 2020

Check hier of je kunt besparen

Klik hier
snelle verhuisbedrijf tevreden klant transportverzekering Buro Nomden

Jouw voordelen

 • Unieke transporthelpdesk!
 • Meer dan 10 jaar de specialist in transportverzekeringen
 • Meest complete dekking voor ondernemingen tot 10 vrachtauto’s
 • Persoonlijk advies
 • Scherpe premies

Geen transportondernemer is hetzelfde!

Voor jou als transportondernemer is het belangrijk dat je de vele mogelijke (transport)risico’s verzekert. Buro Nomden is een vertrouwd adres hiervoor en in 10 jaar zijn al meer dan 100 startende transportondernemers veilig op weg geholpen met hun verzekeringspakket. Wij stellen een individueel pakket voor je samen zodat je voorzien bent van prima verzekeringsdekking tegen een zeer scherpe premie.

Samen met jou nemen wij je bedrijfsvoering door: wie zijn je opdrachtgevers? Welke ladingen vervoer je? Belangrijk om een goede keuze te maken welke verzekeringen het best bij jouw onderneming passen. Gelukkig krijg je van onze transportspecialist altijd een verzekeringsadvies op maat. Je krijgt hierdoor maximale zekerheid tegen een zeer scherpe premie.

Voordelen van ons verzekeringspakket voor transportondernemingen

Vrachtwagenverzekering

Tot 75% no-claim of met een vaste lage premie.

Uitgebreide dekking voor de zelfstandige transporteur

Gebruik je wel eens laad/los materieel van derden? Dan is dit ook standaard verzekerd via onze vrachtwagen verzekering. Ook het incidenteel vervoeren van gevaarlijke stoffen behoort tot de standaard dekking.

Lading verzekering

Je vervoert lading van derden. Hiervoor heb je een ladingverzekering nodig. Afhankelijk of je nationaal of internationaal vervoer doet, kan je de lading verzekeren op AVC of CMR condities

Vervoer je geconditioneerde goederen?

Dat kan je kiezen voor een uitgebreide koel/vriesdekking. Temperatuur-gerelateerde schades zijn dan ook verzekerd.

Container/trailer aansprakelijkheid

Rij je met een trailer of met containers van een ander? Dan zal je bij schade aan deze trailer of container aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de schade. Middels deze verzekering bieden wij een Casco dekking aan voor dit getrokken materieel. Informeer naar de mogelijkheden.

Uit te breiden met rechtsbijstanddekking

Het kan je zomaar gebeuren, aansprakelijk worden gesteld voor een schade waar je naar jouw mening geen schuld aan hebt. Dan begint het proces van uitgebreide correspondentie met betrokkenen en eventueel gedupeerden. Dat kost heel veel tijd en kan emotioneel aan je vreten! Dan is het handig dat je juridische bijstand hebt, zodat je deze werkzaamheden uit handen kan geven en over kan laten aan deskundigen. Dat geeft een rustig gevoel!

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Ook als je niet op de vrachtauto zit kan je aansprakelijk gesteld worden voor schades die je onbedoeld veroorzaakt bij derden. Voor een klein bedrag kan je dit risico verzekeren: informeer naar de mogelijkheden.

Verzekeringen voor je personeel

Het kan altijd gebeuren dat jij of een personeelslid langdurig uitvalt door ziekte of door een ongeval. Dat moet goed geregeld zijn uiteraard! Wij bieden je mogelijkheden om jou en je personeel goed te verzekeren. Graag informeren wij je over de mogelijkheden.

Offerte aanvraag verzekerings­pakket transport­onderneming

Offerte aanvraag transportverzekeringen

Direct advies op maat?

Bel Wilco op 015-212 16 48

Veelgestelde vragen

 • Kan ik bij jullie direct een pakket transportverzekeringen afsluiten?

  Ja, meestal wel. Wij kunnen vaak nog dezelfde dag je offertes toesturen van verschillende transportverzekeringen. Laat hier je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je vrijblijvend verder te adviseren.

 • Welke gegevens zijn er nodig om een transportverzekering af te sluiten?

  De gegevens die nodig zijn, kunnen per transportverzekering anders zijn. Het is belangrijk om de juiste gegevens aan te leveren zodat je verzekering precies aansluit en je geen onnodige risico’s loopt. Is er bijvoorbeeld sprake van transportvervoer met een eigen vrachtwagen of een ingehuurde vrachtwagen? Onze adviseurs helpen graag verder bij het invullen van de juiste gegevens bij de aanvraagformulieren van transportverzekeringen.

 • Moet ik het laad- en losmaterieel ook verzekeren?

  Wij adviseren om dit onderdeel mee te verzekeren. Al zou dit verzekerd zijn door een ander dan kan het nog steeds voorkomen dat er bij schade sprake kan zijn van aansprakelijkheid. Zo kan de verzekeraar de schade op jou als vervoerder proberen te verhalen. Gelukkig is dit risico standaard meeverzekerd in onze pakketdekking.

 • Ik rij met een trailer van een opdrachtgever, moet ik nog iets regelen?

  Dat is zeker verstandig! Zelfs al is de trailer verzekerd door de opdrachtgever dan zal de verzekeraar van de opdrachtgever toch bij jou als bestuurder aankloppen bij schade. Hiervoor kan je een Container Trailer Aansprakelijkheid (CTA) afsluiten. Dat is een Casco verzekering voor getrokken materieel van derden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 • Rijden met gekoelde goederen , moet ik dit verzekeren?

  Jazeker! Normaal gesproken is een temperatuurschade uitgesloten op de ladingverzekering, tenzij je dit uitdrukkelijk meeverzekert. Uiteraard hebben wij hier de mogelijkheden voor, laat het ons weten en wij geven je een passend advies.

 • Waarom transportverzekeringen afsluiten bij Buro Nomden?

  Met onze jarenlange ervaring in transportverzekeringen staan we voor deskundigheid, scherpe verzekeringsprijzen, gratis support en een vast contactpersoon. Ook bij schades staan wij uiteraard direct voor je klaar.

Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!