Transport­verzekering afsluiten

Wesley van der Panne , klant sinds augustus 2020

De verzekering voor je vrachtwagen

Ja ik wil graag advies
W vd Panne reparatiehal

Jouw voordelen

 • Scherpe premies
 • Unieke transportdesk!
 • Meer dan 10 jaar de specialist in transportverzekeringen
 • Beste ondersteuning bij schades
 • Meest complete dekking voor ondernemingen tot 10 vrachtauto’s

Transportverzekering afsluiten? Vul hier direct je gegevens in!

Voor jou als transportondernemer is het belangrijk dat je de vele transportrisico’s goed verzekert. Er zijn verschillende verzekeringen die belangrijk zijn voor transportbedrijven. Buro Nomden is de juiste plek om je te helpen bij het afsluiten van de voor transportverzekeringen, die voor jouw onderneming nodig zijn. Wij zijn al jarenlang expert in het verzekeren van transportondernemingen. Wens jij vrijblijvend advies en gratis offertes van verzekeringen die noodzakelijk zijn voor jouw transportbedrijf? Laat dan hier je contactgegevens achter. Wij nemen direct contact met je op, zorgen dat je gratis en snel verschillende offertes en prijzen verzekeringen ontvangt. En we voorzien je van kosteloos advies en nazorg.

Offerte aanvraag transportverzekeringen

Offerte aanvraag transportverzekeringen

Direct advies op maat

Bel Wilco op 015-212 16 48

Veelgestelde vragen

 • Wat is een transportverzekering?

  Een transportverzekering is een verzekering die gerelateerd is aan transport. Het is meer een overkoepelende naam voor verschillende onder de transport behorende verzekeringen zoals een vrachtwagenverzekering, een ladingverzekering en dergelijken.

 • Kan ik bij jullie direct mijn transportverzekering afsluiten?

  Ja, wij helpen je graag verder bij het afsluiten van verschillende transportverzekeringen. Wij hebben direct contact met diverse verzekeraars, waardoor wij zeer snel verzekeringen voor je kunnen afsluiten. Laat hier je gegevens achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug. Vaak kunnen we je nog dezelfde dag een offerte toesturen.

 • Kan ik bij jullie ook meerdere offertes ontvangen van transportverzekeringen?

  Uiteraard zorgen wij er voor dat je voor elke transportverzekering meerdere offertes ontvangt. Zo kun je zelf of met onze hulp altijd de meest voordelige en beste transportverzekering voor jou vinden.

 • Kan ik korting krijgen op mijn transportverzekeringen?

  Door onze goede connecties met de verzekeraars kunnen we zeker goede premies voor je transportverzekeringen bedingen. Ook zullen wij altijd kijken naar de voor jou meest gunstige voorwaarden. Wij bieden ook verzekeringspakketten met aantrekkelijke kortingen.

 • Welke transportverzekeringen zijn noodzakelijk voor een transportondernemer?

  Er zijn verschillende verzekeringen voor transportondernemers. Wij vinden het belangrijk om iedere klant te voorzien van een totaaladvies met een overzicht van de verschillende verzekeringen die belangrijk zijn voor jouw transportonderneming.

 • Hoe betaal ik de transportverzekeringen?

  De verzekeringen die je via ons afsluit kun je per factuur of per incasso betalen. Wij zorgen ervoor dat jouw voorkeur voor het overmaken van de facturen naar de verzekeraar juist ingesteld wordt.

 • Ik heb een andere vraag

  Staat je vraag hier niet bij? Neem contact met ons op, dan kunnen wij jouw vraag wellicht beantwoorden.

Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!