Eigen rijder verzekeringspakket

Jasper Drop, klant sinds 2020

Jouw eigen rijder verzekeringspakket

Ja ik wil graag advies
transportverzekering-afsluiten-nieuwe-klant-Buro-Nomden

Jouw voordelen

 • Unieke transporthelpdesk!
 • Persoonlijk advies
 • Meer dan 10 jaar de specialist in transportverzekeringen
 • Meest complete dekking voor de eigen rijder
 • Scherpe premies

Starten als eigen rijder. Met ons eigen rijder pakket.

Wil je eigen rijder worden, dan komt er veel op je af! Je vergunningen regelen, moet je een nieuwe of bestaande vrachtauto leasen of kopen, en ga zo maar door. Dan staat je hoofd wellicht niet naar verzekeringen. Je bent op zoek naar iemand die deze zorg voor je uit handen kan nemen.

Buro Nomden is een vertrouwd adres voor de eigen rijder!

In 10 jaar tijd zijn al meer dan 100 startende transportondernemers door ons veilig op weg geholpen met hun verzekeringspakket. Wij stellen een individueel eigen rijder pakket voor je samen zodat je voorzien bent van prima verzekeringsdekking tegen een zeer scherpe premie.

Onze persoonlijke aanpak

Hoe stellen wij jouw verzekeringspakket samen voor als je gaat starten als eigen rijder? Samen met jou nemen wij je bedrijfsvoering door: wie zijn je opdrachtgevers? Welke ladingen vervoer je? Vandaar uit kunnen we een goede keuze maken welke verzekeringen het beste bij jouw onderneming passen. En wij begrijpen ook dat jij nog wel eens wisselt van opdrachtgever. Dan volstaat een belletje en wij passen jouw verzekeringen aan. Onze dienstverlening staat voorop.

Jouw persoonlijke eigen rijder verzekeringspakket

Omdat elke eigen rijder uniek is, werken wij NIET met een standaard verzekeringspakket. Wij stellen een eigen rijderspakket voor je samen die zich richt op 6 belangrijke zaken:

Buro-Nomden-blije-rijder-met--vrachtautoverzekering

Je vrachtwagen

Je bent uiteraard zuinig op je vrachtauto. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en je maakt natuurlijk een behoorlijk aantal kilometers. Als er iets gebeurt, wil je snel en goed geholpen worden. wij adviseren je graag welke vrachtwagen verzekering het beste bij jou past.

Uiteraard begeleiden wij jou in het schadeproces mocht er toch onverhoopt wat gebeuren. Je wil natuurlijk niet blijven zitten met een financiële tegenslag omdat je niet goed verzekerd bent.

materieel van anderen

Verzekering van lading

Een groot deel van je werk bestaat uit het vervoeren van goederen van anderen. Natuurlijk ben je hier extra voorzichtig mee, want de waarde van jouw vervoerde lading kan behoorlijk groot zijn. Als er dan wat mee gebeurt, wil je dat het goed geregeld is. Onder welke condities moet jij jouw lading verzekeren? Gelukkig kunnen wij jou bij Buro Nomden hierover het juiste advies geven, zodat je met een veilig gevoel je ritten kan maken.

juridisch conflict

Juridisch conflict en dan?

Uiteraard zit je er niet op te wachten, maar een juridisch conflict kan zomaar ontstaan. Dan is het fijn om te weten dat je voor juridische bijstand een goede adviseur achter de hand hebt, zodat jij weer rustig verder kan gaan met je dagelijkse werkzaamheden. Met onze rechtsbijstandsverzekering kunnen wij jou hier prima mee ontzorgen.

Laden-lossen

Laden en lossen

Als eigen rijder moet je soms ook zelf laden en lossen. Vaak heb je eigen zelfrijdend laad/los materieel bij je, dus vergeet niet om deze ook te verzekeren.

Ook komt het voor dat je laad/losmaterieel van een ander in bruikleen krijgt. Weet dan dat dit risico meeverzekerd is in jouw eigen rijder verzekeringspakket: een geruststellende gedachte!

Arbeidsongeschiktheid

Jouw gezondheid en arbeidsongeschiktheid

Zolang je gezond bent, kan je veel rijden en dan zullen de inkomsten ook goed zijn. Maar als je ziek wordt, wil je niet ook nog de zorg voor te weinig inkomsten krijgen naast de zorgen van het ziek zijn. Dan is het prettig om te weten, dat je met een arbeidsongeschiktheidsverzekering wel verzekerd blijft van inkomsten.

materieel van anderen

Materieel van anderen

Als eigen rijder komt het regelmatig voor dat je met een trailer of container rijdt van je opdrachtgever. Dit geleende materieel kan je prima verzekeren, dan loop je geen onnodig financieel risico.

Offerte aanvraag transportverzekeringen

Offerte aanvraag transportverzekeringen

Direct advies op maat?

Bel Wilco op 015 212 1648

Veelgestelde vragen

 • Wat is een eigen rijder?

  Een eigen rijder is een zelfstandige ondernemer in het transport. Vaak is er bij een eigen rijder sprake van één eigenaar met een eigen vrachtauto en zonder overig personeel.

 • Waarom zou je eigen rijder worden?

  Als eigen rijder heb je natuurlijk meer vrijheid dan als rijder in dienst. Je bepaalt zelf wie je klanten zijn, hebt meer keuze in je werktijden, vakanties en dergelijke. Daarnaast ben je zelf verantwoordelijk voor je inkomsten.

 • Welke verzekeringen heb ik nodig als eigen rijder?

  Als je als eigen rijder wilt gaan rijden dan ben je verplicht om een WA-verzekering voor je vrachtwagen af te sluiten. Daarnaast is het verstandig om ook naar andere transport gerelateerde verzekeringen te kijken zoals een aanvullende cascoverzekering voor je vrachtwagen, een rechtsbijstandverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Onze specialisten helpen je hier graag persoonlijk bij verder.

 • Ik ben eigen rijder en heb een conflict met een opdrachtgever, wat nu?

  Een conflict met een klant kan altijd voorkomen. Het is daarom belangrijk dat je goede juridische steun krijgt. Een rechtsbijstandverzekering is dan ook een must voor elke eigen rijder. Onze specialisten helpen je graag met de juiste rechtsbijstandverzekering.

 • Ik kan door ziekte niet werken, wat moet ik nu doen?

  Je bent als eigen rijder zelf verantwoordelijk voor je inkomsten. Als je door een ongeval of ziekte niet kunt werken kunnen je inkomsten wegvallen. Het daarom belangrijk om deze risico’s zo veel mogelijk te minimaliseren. Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering is aan te bevelen om je inkomsten door te laten lopen tijdens de periode van ziekte.

 • Ik heb een andere vraag

  Staat je vraag hier niet bij? Neem contact met ons op, dan kunnen wij jouw vraag wellicht beantwoorden.

Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!