Mangotree Verzekeringen Heeft aantrekkelijk zekerheidspakket voor de installatiebranche

Jouw voordelen

 • Wij hebben ons speciaal zekerheidspakket voor installateurs
 • Onafhankelijk advies en niet gedreven door bonus
 • Door ons volume hebben we scherpe tarieven bedongen
 • Snelle afhandeling in geval van schade door persoonlijke schadecoach
 • Jaarlijkse check op al je verzekeringen

Verzekeringen voor installateurs

Ben je installateur in de electrotechniek? Schade door montagewerkzaamheden, uitvoeringsfouten, een ongeluk of storm is altijd vervelend. Stel, je bent zonnecellen aan het plaatsen. Je boort verkeerd in het dak en hierdoor ontstaat later waterschade aan muren en vloeren. Dan is het prettig verzekerd te zijn voor de kosten van het herstellen.

Wij hebben speciaal voor de ZZP-er en het MKB installateurs in de electrotechniek een verzekeringspakket ontwikkeld die alle belangrijke verzekeringen afdekt en die je kan aanvullen met extra verzekeringen, indien gewenst. Omdat wij ruime ervaring met verzekeringen in de installatiebranche hebben, is ons zekerheidspakket ook zeer aantrekkelijk geprijsd.

Buro Nomden neemt alle zaken rondom de verzekeringen uit handen voor je, we noemen onszelf daarom graag de verzekeringenontzorger.

Welke verzekering heb je nodig als installateur?

 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

  Iedere werkende Nederlander maakt wel eens brokken op het werk. En zakelijke ongelukken worden niet door je particuliere aansprakelijkheidsverzekering gedekt. Laat je daarom goed informeren voordat je deze verzekering afsluit want het moet passen bij jouw bedrijfsrisico’s.Daarom is het aan te raden om je als zelfstandige ook zakelijk te verzekeren. En de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt overigens alleen schade voor de andere partij. Laat je daarom goed informeren voordat je deze verzekering afsluit want het moet passen bij jouw bedrijfsrisico’s.

  In bijna alle beroepsgroepen ben je als zzp’er niet verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Toch zit een ongeluk in een klein hoekje. Met een mogelijke schadeclaim tot gevolg. Zeker bij beroepen, als in de elektrische installatietechniek of bouw.

  Beroepsaansprakelijkheid is de aansprakelijkheid die voortvloeit uit fouten (nalatigheden, vergissingen, onjuistheden, gebrekkige adviezen, verkeerde handelingen, etc.) van zelfstandigen of ondernemingen bij de uitoefening van onafhankelijke beroepsmatige activiteiten.

  Wist u dat opdrachtgevers steeds vaker vragen naar de aanwezigheid van een aansprakelijkheidsverzekering? Je hebt dan als zzp’er met een verzekering een voordeel boven zzp’ers die niet zijn verzekerd. Bovendien zijn kosten voor je beroeps- en bedrijfsverzekering fiscaal aftrekbaar als zzp’er.
 • Arbeidsongeschiktheids­verzekering (AOV)

  Kies je voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering zzp? Dan heb je als zzp’er, of freelancer gegarandeerd een inkomen. Als je onverwacht ziek wordt of een ongeval krijgt, ontvang je via jouw arbeidsongeschiktheidsverzekering een maandelijkse uitkering.

  Veel zzp’ers denken dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) duur is. Toch hoeft dit niet het geval te zijn. De premie die je betaalt is onder andere afhankelijk van je leeftijd, het verzekerde bedrag en het eigen risico dat je kiest. Wij helpen je graag bij het kiezen van de oplossing die past bij jouw situatie.

 • Montageverzekering (CAR)

  Met de CAR- en montageverzekering voor installatiewerken bent u verzekerd tijdens installatie- of montagewerk. En bij diefstal van installatiematerialen. U hoeft dus niet elk project apart te verzekeren. Zo kunt u zonder zorgen uw werk doen.

  Wij adviseren u graag over de montageverzekering. Neem hiervoor contact op met onze adviseur Joop op 015-2121648. Je kan ook formulier voor adviesgesprek invullen.

 • Bedrijfsschadeverzekering

  Het kan je gebeuren. Een brand, een stevige storm of een leverancier die failliet gaat, kan ervoor zorgen dat je installatiebedrijf voor langere tijd stil ligt. Omdat je vaste lasten gewoon doorlopen kan dit grote schade veroorzaken aan je bedrijf.

  Met onze Bedrijfsschadeverzekering ben je gedekt voor deze vaste lasten en de winst die je onder normale omstandigheden zou hebben gemaakt.

 • Werkmaterieelverzekeringen

  Gebruik je heftrucks, aggregaten of ander werkmaterieel? Dan kan schade door werkmaterieel grote gevolgen hebben. Omdat schade of reparatie je veel geld kan kosten. Met de Werkmaterieelverzekering bent je goed verzekerd.

 • Zakelijke autoverzekering

  Eigenlijk is het heel simpel. Als je de auto of bestelbus op naam van je bedrijf aanschaft, is een zakelijke autoverzekering verplicht.

  Maar houdt rekening dat je inboedel niet verzekerd is onder een bedrijfsautoverzekering. Dit wordt gedekt door je inventarisverzekering.

 • Inventarisverzekering

  Niet elke verzekeraar maakt onderscheid tussen je privé-inboedel en zakelijke inventaris. Wij kunnen zo zien of je particuliere inboedelverzekering ook je zakelijke inventaris aan huis verzekert en tot welk bedrag.

 • Milieu Schade verzekering

  Bij bodem- of waterverontreiniging, bijvoorbeeld door verontreinigd bluswater of asbest dat vrijkomt bij een brand of storm, moet u de saneringskosten soms zelf betalen. Deze kosten kunnen aardig oplopen. Met de Milieuschadeverzekering ben je beschermd tegen de financiële gevolgen als je veroorzaker bent van milieuschade.

 • Rechtsbijstandverzekering

  Je particuliere rechtsbijstandverzekering biedt je geen juridische hulp bij zakelijke kwesties. Met een zakelijke rechtsbijstandsverzekering krijg jouw onderneming deze hulp wél. Bij vele verzekeraars betaalt je een maandelijkse premie gebaseerd op jouw beroepsgroep.

 • Cybersecurity – binnenkort beschikbaar

  Jouw bedrijf is vaak kwetsbaarder dan je denkt. Een gehackte website kan je reputatie schaden, een systeemuitval kan jouw bedrijf verstoren. Volgens onderzoek blijkt dat een kwart van de zzp’ers de dupe wordt van cybercrime. Een Cybersecurity verzekering is daarom geen overbodige luxe. Cybersecurity dekt cyberrisico’s volledig af en biedt snelle en doelgerichte dienstverlening na dataverlies, hacking of cyberaanvallen. Je krijgt assistentie van ervaren security- en privacyprofessionals, met wereldwijd bereik en uitgebreide expertise, die werken volgens een gedegen incident response-plan. Zij helpen je bijvoorbeeld databases en websites te herstellen, belanghebbenden te informeren en de schade te beperken.

Bij Buro Nomden geven we je graag advies op maat

Vraag adviesgesprek aan
Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!