member get member
klant aanbrengen

Klant aanbrengen

Hij of zij vraagt een offerte aan en wordt op jouw aanraden klant bij Mangotree.
bonus ontvangen

Bonus ontvangen

Jij ontvangt € 25 zodra de verzekeringen via ons kantoor lopen

Vul nu het formulier in!

Member get member actie

Vul eerst je eigen gegevens in

Wie van jouw vrienden zou over ons moeten weten?

ACTIEVOORWAARDEN

Wanneer is iemand klant?

Iemand is bij ons klant als hij, of zij een verzekering of hypotheek heeft lopen bij Buro Nomden en de (eerste) betaling binnen is. Voor al onze klanten gelden onderstaande voorwaarden.

Wie mag een klant opgeven?

Ben je klant van Buro Nomden en nodig je jouw vrienden, buren of familie uit op persoonlijke titel (dus met je eigen naam)? Dan mag je meedoen aan deze actie. We gaan ervan uit dat iedereen de aangedragen vrienden zelf persoonlijk op de hoogte heeft gebracht.

Ieder persoon die je aandraagt is een persoonlijke connectie en stelt het op prijs dat je hem of haar opgeeft. Aangedragen vrienden, buren of familie die al klant zijn bij Buro Nomden tellen niet mee. Commerciële en bedrijfsmatige deelacties worden uitgesloten van deelname.

Wat ontvangen aangedragen vrienden?

Wij benaderen je vriend(en) met betrekking tot deze actie. We bellen doorgaans jouw vriend voor een intake gesprek. Is ons contact per e-mail dan noemen we hierin jouw naam, staat er eventueel een downloadlink naar een brochure en vragen we om het maken van een belafspraak..

Hoe wordt de aanbrengbonus uitgekeerd?

De bonus wordt in een keer uitgekeerd op een door jezelf toe te kennen bankrekening. Uitbetaling vindt plaats na betaling door de aangebrachte klant van de eerste 2 maanden premie, of na ontvangst van eenmalige vergoeding(en) voor bijvoorbeeld hypotheekadvies.

Meerdere aanmeldingen per persoon

Als één van je vrienden door meerdere mensen wordt aangedragen, dan krijgt alleen de eerste aandrager de aanbrengbonus. Buro Nomden houdt dit bij.

Aanpassen van de voorwaarden

Buro Nomden kan de voorwaarden rond deze actie op elk moment aanpassen. Hierover hoeven we niet te communiceren. We hebben het recht om de aanbrengpremie in te trekken als we vermoeden dat er sprake is van fraude of als deelacties niet in lijn zijn met de algemene voorwaarden.

Vragen?

Heb je vragen over de voorwaarden of over deze actie? Stel ze gerust! Neem contact met ons op via Onze contactpagina, bel ons op 015 – 2121648 of mail naar info@buronomden.nl.

Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!