Vrachtwagen verzekering

Koen de Jong klant sinds 2021

De verzekering voor je vrachtwagen

Ja ik wil graag advies
Koen de Jong vrachtwagen verzekering sinds 2021 buro nomden

Jouw voordelen

 • Unieke transporthelpdesk!
 • Persoonlijk advies
 • Meer dan 10 jaar de specialist in vrachtwagen verzekeringen
 • Wij vinden altijd de scherpste premies

Wij vinden de beste vrachtwagen verzekering

Met een vrachtwagenverzekering ben je verzekerd voor schade die je met je vrachtwagen aanbrengt aan anderen. Volgens de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen ben je als vrachtwagenchauffeur verplicht om minimaal een Wet Aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Wij helpen je natuurlijk graag bij het afsluiten van deze verzekering. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je aanvullend te verzekeren met een beperkte of een volledige cascodekking. De keuze tussen het verzekeren van je vrachtwagen met de basis WA, een beperkt casco of volledig casco is natuurlijk van invloed op de prijs die je betaalt voor je verzekering. De goedkoopste vrachtwagen verzekering is de verplichte WA basisverzekering.

De prijzen van een vrachtwagen verzekering kunnen ook verschillen per verzekeraar. Een goed vergelijk van  vrachtwagen verzekeringen bij verschillende verzekeraars is dan ook aan te raden. Dit is precies waar onze kracht ligt. Wij helpen je niet alleen bij het vergelijken van verschillende vrachtwagenverzekeringen. Door ons grote netwerk in transportverzekeringen, en onze expertise en betrouwbaarheid kunnen wij goedkopere vrachtwagen verzekeringen aanbieden. Wij sluiten al jaren allerlei transport en vrachtwagenverzekeringen af bij verzekeraars en kunnen daardoor lagere prijzen verkrijgen dan wanneer je zelf rechtstreeks je vrachtwagen verzekert bij een verzekeraar.

Ben jij dus op zoek naar een vrachtwagenverzekering en wil je weten wat jouw kosten voor je vrachtwagen verzekering zijn?  Laat dan je gegevens geheel vrijblijvend achter op het contactformulier onderaan deze pagina. Wij nemen dan snel contact met je op om je verder te helpen bij het vinden van de beste vrachtwagen verzekering. Je ontvang dan niet alleen gratis offertes, we kunnen je ook gratis advies geven, helpen bij het afsluiten van de verzekering en zullen daarna altijd kosteloos voor je klaar staan.

Offerte aanvraag vrachtauto verzekering

Offerte aanvraag transportverzekeringen

Direct advies op maat?

Bel Wilco op 015-212 16 48

Veelgestelde vragen

 • Wat is een vrachtwagen verzekering

  De vrachtwagen verzekering is de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering). Deze wettelijke aansprakelijkheid (beperkt casco dekking) kan worden aangevuld met een cascoverzekering ter dekking van schades aan je vrachtwagen. De WA-Verzekering is wettelijk verplicht.

 • Is een vrachtwagen verzekering verplicht?

  Ja, in Nederland is het verplicht om voor elke vrachtwagen een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) af te sluiten. De verzekeringsplicht geldt voor de bezitter of kentekenhouder van de vrachtwagen. Deze verplichting is vastgelegd in de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM). Het doel van deze wet is het zo veel mogelijk waarborgen van schadevergoeding voor een slachtoffer van gemotoriseerd verkeer.

 • Wat moet ik verzekeren om te kunnen rijden met mijn vrachtwagen?

  Om te mogen rijden in je vrachtwagen moet je tenminste een WA-verzekering afsluiten. Het is verstandig om naast je WA-verzekering ook goed te kijken naar andere transportverzekeringen om de risico’s die je loopt als vrachtwagenchauffeur zo veel mogelijk te minimaliseren.

 • Wat is de goedkoopste vrachtwagen verzekering?

  De goedkoopste verzekering voor de vrachtwagen is de vereiste WA-verzekering. Je kunt je daarnaast natuurlijk aanvullend verzekeren met een cascoverzekering. De prijs van de WA- verzekering en de aanvullende cascoverzekeringen kunnen verschillen per verzekeraar. Buro Nomden is specialist in het vinden van de beste en goedkoopste vrachtwagen verzekering.

  Wij kunnen je meerdere prijzen en offertes van vrachtwagenverzekeringen aanbieden en je helpen bij het vergelijken en afsluiten van jouw vrachtwagen verzekering.

 • Waar kan ik mijn vrachtwagen verzekeren?

  Er zijn meerdere verzekeraars die vrachtwagenverzekeringen aanbieden. Via ons kun je snel, gratis en gemakkelijk offertes ontvangen van verzekeringen voor vrachtwagens.

 • Wat is een polis en een polisblad voor een vrachtwagen verzekering?

  Als je een vrachtautoverzekering of een andere verzekering afsluit bij een verzekeraar wordt er een polis opgemaakt. Deze polis ontvang je zodat je meteen ziet dat je vrachtwagen verzekerd is en waarvoor je verzekerd bent.

 • Ik heb een andere vraag

  Staat je vraag hier niet bij? Neem contact met ons op, dan kunnen wij jouw vraag wellicht beantwoorden.

Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!