Vrachtwagen verzekering afsluiten

Sluit hier je verzekering voor je vrachtwagen af

Stuur mij een offerte
Vrachtwagen verzekering afsluiten bij Buro Nomden

Jouw voordelen

 • Unieke transporthelpdesk!
 • Persoonlijk advies
 • Meer dan 10 jaar de specialist in vrachtwagen verzekeringen
 • Wij vinden altijd de scherpste premies

Op zoek naar een nieuwe vrachtwagen?
Check bij ons direct wat je aan verzekeringen kwijt bent!

Je staat voor een belangrijk besluit om een vrachtwagen aan te schaffen! Voordat je de weg op gaat met jouw droomvrachtwagen, willen we je adviseren om een belangrijk aspect niet over het hoofd te zien: verzekering.

Een vrachtwagen verzekering is essentieel om jezelf en je investering te beschermen tegen onvoorziene situaties. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en met de juiste verzekering kun je met een gerust hart de weg op. Maar waar begin je?

Buro Nomden is al meer dan 10 jaar gerenommeerd verzekeringsadvieskantoor voor de transportondernemers. Wij geven je direct inzicht en kunnen snel vooraf een verzekeringspremie berekenen. Zo krijg je inzicht in de kosten en de dekking die bij jouw situatie past. Met een berekende premie kun je weloverwogen keuzes maken en je vrachtwagenavontuur met vertrouwen starten.

Wij doen zaken met verschillende verzekeraars en kunnen daarom altijd zoeken naar de beste keuze voor jou. Vul hieronder je gegevens in en je bent klaar voor een veilige en zorgeloze reis met jouw nieuwe vrachtwagen!

Veel succes en veilige kilometers gewenst!

Offerte aanvraag vrachtauto verzekering

Offerte aanvraag transportverzekeringen

Direct advies op maat?

Bel Wilco of Hans op 015 212 1648

Veelgestelde vragen

 • Wat is een vrachtwagen verzekering

  De vrachtwagen verzekering is de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering). Deze wettelijke aansprakelijkheid (beperkt casco dekking) kan worden aangevuld met een cascoverzekering ter dekking van schades aan je vrachtwagen. De WA-Verzekering is wettelijk verplicht.

 • Is een vrachtwagen verzekering verplicht?

  Ja, in Nederland is het verplicht om voor elke vrachtwagen een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) af te sluiten. De verzekeringsplicht geldt voor de bezitter of kentekenhouder van de vrachtwagen. Deze verplichting is vastgelegd in de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM). Het doel van deze wet is het zo veel mogelijk waarborgen van schadevergoeding voor een slachtoffer van gemotoriseerd verkeer.

 • Wat moet ik verzekeren om te kunnen rijden met mijn vrachtwagen?

  Om te mogen rijden in je vrachtwagen moet je tenminste een WA-verzekering afsluiten. Het is verstandig om naast je WA-verzekering ook goed te kijken naar andere transportverzekeringen om de risico’s die je loopt als vrachtwagenchauffeur zo veel mogelijk te minimaliseren.

 • Wat is de goedkoopste vrachtwagen verzekering?

  De goedkoopste verzekering voor de vrachtwagen is de vereiste WA-verzekering. Je kunt je daarnaast natuurlijk aanvullend verzekeren met een cascoverzekering. De prijs van de WA- verzekering en de aanvullende cascoverzekeringen kunnen verschillen per verzekeraar. Buro Nomden is specialist in het vinden van de beste en goedkoopste vrachtwagen verzekering.

  Wij kunnen je meerdere prijzen en offertes van vrachtwagenverzekeringen aanbieden en je helpen bij het vergelijken en afsluiten van jouw vrachtwagen verzekering.

 • Waar kan ik mijn vrachtwagen verzekeren?

  Er zijn meerdere verzekeraars die vrachtwagenverzekeringen aanbieden. Via ons kun je snel, gratis en gemakkelijk offertes ontvangen van verzekeringen voor vrachtwagens.

 • Wat is een polis en een polisblad voor een vrachtwagen verzekering?

  Als je een vrachtautoverzekering of een andere verzekering afsluit bij een verzekeraar wordt er een polis opgemaakt. Deze polis ontvang je zodat je meteen ziet dat je vrachtwagen verzekerd is en waarvoor je verzekerd bent.

 • Ik heb een andere vraag

  Staat je vraag hier niet bij? Neem contact met ons op, dan kunnen wij jouw vraag wellicht beantwoorden.

Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!