• Vervoersverzekeringen Buro Nomden Delft
  • Vervoersverzekering Buro Nomden Delft

Vervoers verzekeringen

Bescherm uw primaire vervoersmiddelen tegen schade en de kosten voor reparatie en/of vervangend vervoer.

Overzicht vervoers verzekeringen

Op deze pagina willen we u alvast een overzicht geven van de verschillende soorten vervoersverzekeringen en of deze voor u van toepassing zijn. Heeft u vragen over een product dat mogelijk niet op deze lijst staat? Neem dan even contact met ons op.

Autoverzekering

Met de autoverzekering van Buro Nomden Assuradeuren bent u verzekerd tegen zowel schade aan uw auto als de schade veroorzaakt met uw auto aan derden. U heeft de keuze uit verschillende dekkingen en aanvullende verzekeringen.

Motorverzekering

Met de motorverzekering bent u verzekerd tegen zowel schade aan uw motor als de schade veroorzaakt met uw motor aan derden. U heeft de keuze uit verschillende dekkingen en aanvullende verzekeringen.

Oldtimerverzekering

De oldtimerverzekering vergoedt schade aan en diefstal van uw oldtimer. En u bent goed verzekerd tegen aansprakelijkheid. Of het nu gaat om een auto, motorfiets of een scooter.

Ongevallen Inzittendenverzekering

Bij een verkeersongeval kunnen u en de inzittenden letsel oplopen. Met een gewone autoverzekering zijn de inzittenden niet verzekerd, tenzij u een ongevallen inzittendenverzekering afsluit. Bij de ongevallen inzittendenverzekering zijn eventuele medische kosten bij letsel door een ongeval gedekt en wordt er in het geval van blijvend letsel (invaliditeit) een bedrag uitgekeerd ter compensatie. In het geval van overlijden wordt er een vast bedrag uitgekeerd aan nabestaanden.

Schadeverzekering voor inzittenden

Een schade inzittenden verzekering is een additionele verzekering welke naast de verplichte standaard autoverzekering kan worden afgesloten. Een schade inzittenden verzekering dekt schade aan inzittenden en de bestuurder. Ook de bagage is meeverzekerd. U verzekert zich tot een maximaal bedrag dat u zelf bepaalt, na het ongeluk wordt bepaald wat de daadwerkelijk geleden schade is. Dit zorgt er voor dat inzittenden met grote schade of letsel, een extra vergoeding krijgen om verder te kunnen leven. De vergoeding staat in verhouding met de geconstateerde geleden schade.

Professioneel advies?

Wij helpen u graag om het juiste pakket voor het model, productiejaar en staat van uw auto of ander vervoersmiddel. Binnen een korte periode kunnen we u het overzicht bieden dat u nog mist op verzekeringsgebied en kunnen wij u verantwoordt de weg op sturen.

Buro Nomden Delft Zuid

Klik hier voor het bekijken van onze dienstverleningsdocumenten.