Gratis brandmelders bij een woningverzekering

april 12, 2022

Hoe brandveilig is jouw woning?

Vanaf 1 juli is het in Nederland verplicht dat er op iedere etage van je woning een rookmelder aanwezig is. Het doel is om het aantal doden bij woningbranden te verminderen. Je moet er toch niet aan denken dat er tijdens je slaap brand uitbreekt in huis. Overkomt het je toch? Dan redt een rookmelder, die je tijdig waarschuwt, echt levens.

Goed verzekerd én goed voorbereid

Voor brandschade aan je woning en eigendommen kun je je verzekeren via een Woonpakket. Deze bestaat uit een Inboedel-, Opstal- én Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren. De schade na een brand kan enorm zijn. Dan is het een prettig idee dat je goed verzekerd bent. Het liefst wil je dat natuurlijk voorkomen, daarom helpen we je graag een handje. Zo ben je ook nog eens op tijd voorbereid op de nieuwe regelgeving.

Gratis slimme rookmelder

Sluit je voor 1 juli via ons een a.s.r. Woonpakket af? Dan ontvang je een gratis Smartlife digitale rookmelder t.w.v. € 34,50 cadeau*! Deze actie wordt mogelijk gemaakt door onze partner KLG Nomden in samenwerking met a.s.r. De slimme rookmelder is gemakkelijk te monteren en kan eenvoudig gekoppeld worden aan een Smart Home System. Zodra er rook of een snelle toename van de temperatuur wordt gedetecteerd, klinkt er een luid alarm en ontvang je een melding via je telefoon.

Contact

Heb jij nog geen Woonpakket of wil je weten of je huidige Woonpakket nog aansluit bij jouw situatie? Dan helpen wij je natuurlijk graag verder met een advies op maat. Neem contact met ons op via 015 212 16 48 of particulieren@buronomden.nl voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contactformulier nieuwsbericht
Bel ons

Meer informatie

Buro Nomden

015 212 16 48
particulieren@buronomden.nl

FacebookLinkedin
Suggestie formulier

Mogen we je iets vragen?

Heb je de informatie die je zocht kunnen vinden?

Fijn dat je gevonden hebt wat je zocht!

We wensen je nog een prettige dag!