Hieronder vind je een overzicht van recreatieverzekeringen.

Reisverzekering

Je kan bij een reisverzekering kiezen voor een tijdelijke of doorlopende reisverzekering. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd voor al uw reizen.

Annuleringsverzekering

U kunt kiezen om een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten (voor één vakantie) of een doorlopende annuleringsverzekering, waarbij u het hele jaar verzekerd bent.

Caravan

De caravanverzekering is er voor toercaravans, vouwcaravans en stacaravans.

Kampeerauto

Met de kampeerautoverzekering bent u verzekerd tegen schade aan en diefstal van uw kampeerauto en eventueel inventaris en reisbagage.

Pleziervaartuig

Met de pleziervaartuigenverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw motorboot, zeilboot of kano. U hebt een ruime keuze aan verzekeringsvormen.

Oldtimer

Voor elke auto dient er wettelijk gezien verplicht een verzekering afgesloten te worden. Voor een oldtimer dus ook.

Een oldtimer is een klassieke auto die al voor een lange tijd niet meer gefabriceerd wordt. Doorgaans wordt hier een periode van 25 jaar voor aangehouden, het verschilt per verzekeraar wanneer zij je klassieker als oldtimer zien.

Drones

De drone zelf valt onder je inboedel. Als je een drone ook buiten het woonhuis wilt verzekeren heb je daar vaak een aparte dekking voor nodig. Bij Buro Nomden kan je informeren naar de verzekeringsoplossingen. Check de polisvoorwaarden of vraag ons of jouw drone wel verzekerd is.