• Werkgeversverzekering Buro Nomden

Werkgevers verzekeringen

Bescherm uzelf als werkgever

Overzicht Werkgevers verzekeringen

Op deze pagina willen we u alvast een overzicht geven van de verschillende soorten werkgeversverzekeringen en of deze voor u van toepassing zijn.

Arbeidsongeschiktheidsverklaring

Hoe zit het met je inkomen bij arbeidsongeschiktheid, bijvoorbeeld door een ongeval of ziekte? Arbeidsongeschiktheid is voor u als zelfstandige ondernemer een ramp. Het is een geruststelling als je een aanvulling op je inkomen krijgt. Want je hebt je verzekerde inkomen om op terug te vallen.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw persoonlijke en zakelijke situatie doornemen. Wij beoordelen je risico’s en je krijgt advies op maat, zodat je weet welek oplossing het best bijje past.

Wij werken samen met meerdere verzekeraars en zijn je graag van dienst om je inkomen te beschermen.

Commissarissen- en bestuurdersaansprakelijkheid

Ben je directeur, commissaris of beleidsmaker? Dan kun je als privépersoon onbeperkt aansprakelijk gesteld worden voor uw eigen fouten en die van uw medebestuurders. Dit claimrisico omvat ook uw privévermogen. Een commissarissen en bestuurdersaansprakelijkheidverzekering beschermt uw privévermogen tegen claims van derden.

Compagnonverzekering

Ondernemers streven normaliter naar continuïteit voor hun bedrijf, ook bij het overlijden van één van de compagnons. Om de continuïteit veilig te stellen bevelen wij aan om in een vennootschapsakte de mogelijkheid te creëren, dat bij overlijden van één van de partners, de overblijvende eigenaren het recht krijgen om het deel van het bedrijf dat wordt vergeven aan de erfgenamen, te mogen kopen.

Een Compagnonsverzekering is een verzekering die bij overlijden een verzekerd bedrag uitkeert aan de achterblijvende compagnon(s), die deze aankoop mogelijk maakt.

KeyMan verzekering

De continuïteit van uw onderneming kan in gevaar komen bij arbeidsongeschiktheid of na overlijden van de eigenaar of andere belangrijke of onmisbare partner of werknemer binnen uw bedrijf. De Keyman verzekering biedt u dekking bij langere of blijvende invaliditeit als gevolg van ziekte of een ongeval of ongeluk. U kunt ook dekking bij overlijden meeverzekeren. De verzekering beschermt het voortbestaan van uw onderneming.

Lijfrenteverzekering

Bij een lijfrenteverzekering worden uw premies belegd, bijvoorbeeld in obligaties, beleggingsfondsen en individuele aandelen. U kunt zo gedurende de looptijd een mooi kapitaal opbouwen. Als dat uitgekeerd wordt, moet u hiervoor een zogenaamde lijfrente kopen. U ontvangt dan periodieke uitkeringen die uw inkomen of dat van uw nabestaanden aanvullen. U heeft de keuze uit diverse lijfrenteverzekeringsvormen.

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdens­risicoverzekering (ORV) keert een vooraf afgesproken bedrag uit als je voor een bepaalde datum overlijdt. Dit bedrag wordt uitgekeerd aan jouw nabestaanden. Zij kunnen dat bijvoorbeeld gebruiken om de hypotheek of huur te betalen. Wij kunnen een vergelijking voor je maken.

Pensioenvoorziening

Je wilt wel starten met pensioen opbouwen, maar je weet niet precies hoe je dat wilt doen? Of welke oplossing het beste bij jou en je onderneming past? Maak dan een afspraak met de pensioenadviseur van Buro Nomden, Frank van Spaandonck.

Professioneel advies?

Wij helpen u graag om het juiste pakket voor de fase en branche waar uw onderneming zich in bevindt. Binnen een korte periode kunnen we u het overzicht bieden dat u nog mist op verzekeringsgebied en kunnen wij u verantwoordt laten ondernemen.

Buro Nomden Delft Zuid

Klik hier voor het bekijken van onze dienstverleningsdocumenten.