• bedrijfsschade verzekering buro nomden delft

Schade verzekeringen

Bescherm uw onderneming tegen schade van buitenaf

Overzicht soorten schade verzekeringen

Op deze pagina willen we u alvast een overzicht geven van een aantal verschillende soorten schadeverzekeringen en of deze voor u van toepassing zijn. Voor een volledig overzicht van de voor u relevante verzekeringen nodigen we u graag uit voor een oriënterend gesprek.

Bedrijfsschade

Wanneer uw bedrijf stil komt te liggen door schade, heeft u even geen inkomsten meer. Uw vaste lasten lopen echter gewoon door. Deze verzekering dekt uw misgelopen nettowinst, de vaste kosten én de extra kosten voor bijvoorbeeld vervangende apparatuur. De verzekering keert uit zolang het omzetverlies voortduurt. Er is een gelimiteerde uitkeringsduur van 52 of 104 weken.

CAR/Montage

Een CAR-verzekering (Construction All Risk verzekering) is een verzekering die schade dekt die wordt veroorzaakt door bouw- en verbouw werkzaamheden. Of dit nu voor één bouwproject is, of voor projecten, het hele jaar door. Zo bent u verzekerd tegen schade tijdens het werk op de bouwplaats, ook tijdens de onderhoudstermijn.

Montageverzekering verzekert de schade die ontstaat tijdens montage- en installatieprojecten. Of dit nu voor de duur van één project is (aflopende montageverzekering), of voor al uw projecten het hele jaar door (doorlopende montageverzekering). Buro Nomden kan u hierbij kundig adviseren.

Computer- en elektronicaverzekering

Computers, laptops en andere elektronica. Als bedrijf kunt u nauwelijks zonder. Bij beschadiging of diefstal ervan kan uw bedrijf zomaar komen stil te liggen. Deze verzekering keert geld uit zodat u apparatuur snel kunt vervangen of repareren.

Eigen vervoersverzekering

Vervoer je regelmatig spullen met uw eigen auto’s? Dan kan een eigen vervoerverzekering handig zijn. Deze verzekering is bedoeld voor spullen die je met eigen vervoermiddelen vervoert, voor uw rekening en risico. Dat kunnen spullen zijn die je nodig hebt voor uw bedrijf, maar ook goederen die je verkoopt.

Gebouwen

Als ondernemer heeft u bedrijfsruimte nodig voor uw onderneming. Het kopen van een bedrijfspand kan een goede investering voor de toekomst zijn. Dat kan veel voordelen hebben, maar u draagt ook de verantwoordelijkheid als eigenaar van een gebouw. Bovendien kan een schade aan uw bedrijfsgebouw grote gevolgen hebben. Met een gebouwenverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw gebouw.

Inventaris/goederenverzekering

Met een Inventaris- en goederenverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw inventaris en goederen. Inventaris is alles wat u gebruikt om uw bedrijf of beroep uit te oefenen. Met de goederenverzekering verzekert u uzelf tegen schade aan uw bedrijfsgoederen. En goederen zijn alle handelswaar van uw bedrijf, zoals de eind- en grondstoffen.

Cyberverzekering

Cyberrisico’s zijn risico’s gerelateerd aan digitalisering en automatisering. Met name het handelen (zoals openen van verkeerde bijlagen) van eigen personeel en het falen van het systeem of de firewall leveren veel datalekken en cybercrime op. Ook bedrijven die in de zogenaamde Cloud werken lopen hier risico. U blijft namelijk nog wel eindverantwoordelijk voor de vertrouwelijke gegevens. Deze risico’s kunnen leiden tot financiële schade en ongemak voor uw organisatie en tot aansprakelijkheidsclaims.

Meer informatie over de risico’s en gevolgen van cybercrime? Bekijk dan onze pagina over cybercrime verzekeringen.

Glas

De glasverzekering bedrijven is bestemd voor eigenaren en huurders van winkels, kantoren en andere bedrijfspanden. De glasverzekering vergoedt breuk van ruiten door vrijwel alle oorzaken alsmede de plaatsingskosten en noodvoorzieningen. Daarnaast is er ook dekking voor schade aan glazen vitrines en toonbanken. U hebt tevens de mogelijkheid om speciaal glas zoals windschermen, gebrandschilderd en gebogen glas mee te verzekeren.

Motorrijtuigen/Wagenpark

Personenauto’s, bestelauto’s, vrachtwagens… Voor alle motorrijtuigen is een WA-verzekering verplicht. Daarmee verzekert u de aansprakelijkheid die voortvloeit uit deelname aan het verkeer.

Naast de wettelijke aansprakelijkheid kunt u uw bedrijfsvoertuigen ook verzekeren tegen alle andere denkbare vormen van schade verzekeren; Brand, diefstal, joyriding, botsingen met dieren, ruitbreuk. Buro Nomden helpt u graag om verschillende verzekeraars te vergelijken en te adviseren welke verzekering te het beste bij uw onderneming past.

Reconstructiekosten

Als u bijvoorbeeld brand- of waterschade lijdt, is de kans groot dat ook uw administratie verloren gaat. Dit kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf. De reconstructieverzekering is een verzekering voor de extra kosten die u moet maken om uw administratie in oude staat te herstellen. Het gaat hier dus niet om schade aan de inrichting van uw kantoor zelf.

Goederentransportverzekering

Met een Goederentransportverzekering dekt u materiële schade aan handelsgoederen, gereedschap en onderdelen tijdens het transport. U kunt deze transportverzekering afsluiten voor eenmalige transporten of voor doorlopend goederentransport. We stemmen de Goederentransportverzekering volledig af op uw vervoer.

Werkmaterieelverzekering

De werkmaterieelverzekering is een complete verzekering voor al uw werk- en landmaterieel. De werkmaterieelverzekering kunt u samenstellen uit diverse dekkingen zoals WA, Beperkt Casco en Volledig Casco.

Professioneel advies?

Wij helpen u graag om het juiste pakket voor de fase en branche waar uw onderneming zich in bevindt. Binnen een korte periode kunnen we u het overzicht bieden dat u nog mist op verzekeringsgebied en kunnen wij u verantwoordt laten ondernemen.

Buro Nomden Delft Zuid

Klik hier voor het bekijken van onze dienstverleningsdocumenten.