Onderstaand vind je een overzicht van werkgeversverzekeringen.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Hoe zit het met je inkomen bij arbeidsongeschiktheid, bijvoorbeeld door een ongeval of ziekte? Arbeidsongeschiktheid is voor u als zelfstandige ondernemer een ramp. Het is een geruststelling als je een aanvulling op je inkomen krijgt. Want je hebt je verzekerde inkomen om op terug te vallen.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw persoonlijke en zakelijke situatie doornemen. Wij beoordelen je risico’s en je krijgt advies op maat, zodat je weet welke oplossing het best bijje past.

Wij werken samen met meerdere verzekeraars en zijn je graag van dienst om je inkomen te beschermen.

Commissarissen en bestuurdersaansprakelijkheidverzekering

Ben je directeur, commissaris of beleidsmaker? Dan kun je als privépersoon onbeperkt aansprakelijk gesteld worden voor uw eigen fouten en die van uw medebestuurders. Dit claimrisico omvat ook uw privévermogen. Een commissarissen en bestuurdersaansprakelijkheidverzekering beschermt uw privévermogen tegen claims van derden.

Lijfrenteverzekering

Met een lijfrenteverzekering zorg je voor een extra inkomen tijdens je pensioen. Je betaalt een premie aan de verzekeringsmaatschappij waarbij je de lijfrente afsluit. Deze premie kan eenmalig zijn de zgn. koopsompolis, maar ook een periodieke premiebetaling is mogelijk (eens per maand, per kwartaal of per (half)jaar).

Keyman en compagnon

Binnen een bedrijf zijn sommige mensen onvervangbaar door bijvoorbeeld zeer specialistische kennis of jarenlange ervaring. Zij zijn sleutelfiguren (keymen) voor het succes van je bedrijf. Maar het blijven mensen. Het kan gebeuren dat  een belangrijke kracht binnen je bedrijf door een overlijden wegvalt. Als werkgever sta je dan voor de opgave om die plek snel weer op te vullen. Die zoektocht brengt vaak hoge kosten met zich mee. Denk aan kosten van een vervanger, het inhuren van interim-managers, extra opleiding van personeel maar ook (tijdelijke) winstdalingen. Je kan je tegen dit risico verzekeren door een zogeheten keyman verzekering af te sluiten.

Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdens­risicoverzekering (ORV) keert een vooraf afgesproken bedrag uit als je voor een bepaalde datum overlijdt. Dit bedrag wordt uitgekeerd aan jouw nabestaanden. Zij kunnen dat bijvoorbeeld gebruiken om de hypotheek of huur te betalen. Wij kunnen een vergelijking voor je maken.

Pensioen voorziening

Je wilt wel starten met pensioen opbouwen, maar je weet niet precies hoe je dat wilt doen? Of welke oplossing het beste bij jou en je onderneming past? Maak dan een afspraak met de pensioenadviseur van Buro Nomden, Frank van Spaandonck.