• Recreatieverzekering Buro Nomden Delft
  • Recreatieverzekeringen Buro Nomden Delft

Recreatie verzekeringen

Bescherm uw reizen en vrije tijd tegen grote financiële tegenvallers

Recreatie verzekeringen

Hieronder vindt u de recreatieverzekeringen:

Annuleringsverzekering

U kunt kiezen om een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten (voor één vakantie) of een doorlopende annuleringsverzekering, waarbij u het hele jaar verzekerd bent.

Caravan

De caravanverzekering is er voor toercaravans, vouwcaravans en stacaravans.

Droneverzekering

Particulieren worden nóg niet verplicht om hun diploma te halen. Veel dronebestuurders weten nog niet wat de precieze invloed is die zij op hun directe omgeving uitoefenen. Er zijn voorbeelden zoals het bijna botsen van een drone met een passagiersvliegtuig (Londen).

In Nederland valt particulier gebruik van een drone onder uw aansprakelijkheidsverzekering, maar u dient wel specifiek aan te geven dat u uw Drone mee wilt verzekeren.

Neem graag contact met ons op wanneer u hier nog vragen over hebt.

Kampeerauto

Met de kampeerautoverzekering bent u verzekerd tegen schade aan en diefstal van uw kampeerauto en eventueel inventaris en reisbagage.

Oldtimer verzekering

De oldtimerverzekering vergoedt schade aan en diefstal van uw oldtimer. En u bent goed verzekerd tegen aansprakelijkheid. Of het nu gaat om een auto, motorfiets of een scooter.

Pleziervaartuig

Met de pleziervaartuigenverzekering bent u verzekerd tegen schade aan uw motorboot, zeilboot of kano. U hebt een ruime keuze aan verzekeringsvormen.

Reisverzekering

Met onze doorlopende reisverzekering bent u het hele jaar door verzekerd bij al uw reizen.

Gaat u minder dan 30 dagen per jaar op vakantie? Dan kunt u zich ook verzekeren via een tijdelijke reisverzekering. Bespreek met ons de opties om te kijken welke verzekering voor u de beste oplossing is.

Fietsverzekering

Het wordt steeds gangbaarder om de eigen fiets te verzekeren, zeker in het geval van de duurdere e-bikes. Via Buro Nomden zorgen we dat uw (electrische) fiets verzekerd is tegen schade en diefstal.

Professioneel advies?

Wij helpen u graag om het juiste pakket, gespecialiseerd op uw leven en indeling van vrije tijd. Binnen een korte periode kunnen we u het overzicht bieden dat u nog mist op verzekeringsgebied en kunnen wij u met een gerust hart laten genieten van uw vrije tijd.

Buro Nomden Delft Zuid

Klik hier voor het bekijken van onze dienstverleningsdocumenten.