Vacature!

Buro Nomden is op zoek naar een commercieel buitendienstmedewerker!

De functie:

Als adviseur in de buitendienst krijg je de verantwoording voor het beheren en uitbouwen van de zakelijke portefeuille van Buro Nomden. Het betreft klanten die zich met name in het MKB segment bevinden en gevestigd zijn tussen Den Haag en Rotterdam.  Je adviseert deze klanten op het gebied van hun zakelijke schadeverzekeringen en bij voorkeur ook op het gebied van collectief pensioen. Je wordt ondersteund door een collega die vanuit de binnendienst onder meer offertes uitwerkt en contacten onderhoudt met verzekeraars.  Naast de bestaande portefeuille breid je ook de portefeuille uit door het voeren van acquisitie gesprekken (met name via digitale leads).

Het profiel:

Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur in het zakelijke segment die energie krijgt van het bezoeken van klanten.  Je werkt op MBO+/HBO niveau en bent tenminste in het bezit van het WFT Zakelijk Schade en WFT Inkomen. Ben je daarnaast ook in het bezit van het WFT Pensioen dan is dit een pré. Je bent commercieel ingesteld en weet van doorpakken zodat de deal ook gesloten kan worden. Je communiceert makkelijk en weet op ieder niveau een gesprek te voeren.  Je kunt daarnaast zelfstandig werken, bent initiatiefrijk en werkt proactief.

Geboden wordt:

Een zelfstandige functie van tenminste 32 uur binnen een dynamisch bedrijf. Waar volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen en waar een persoonlijke en betrokken sfeer heerst.  Je salaris is afhankelijk van je kwaliteiten en ervaring. Er wordt daarnaast onder meer een premievrij pensioen geboden. Een auto van de zaak behoort ook tot de mogelijkheden.

Locatie:

Delft

Noodpakket!

In Nederland zijn de economische en maatschappelijke gevolgen van het coronavirus voor iedereen voelbaar. Daarom komt het komt het kabinet met een pakket aan maatregelen:

Noodpakket

Corona Virus!

Het kabinet heeft diverse maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

Gezien het belang van uw gezondheid en die van ons hebben wij onze werkwijze tijdelijk aangepast.

Afspraken op kantoor of op locatie worden alleen nog gemaakt in overleg en voor noodzakelijke gevallen. Wij proberen de niet noodzakelijke afspraken telefonisch af te wikkelen of afspraken uit te stellen.

Wij zijn  op de gebruikelijke manier bereikbaar via telefoon en email.  Wij hopen op uw begrip.

Hieronder treft u een link aan met antwoorden op de veel gestelde vragen i.v.m. het Coronavirus : https://www.verzekeraars.nl/verzekeringsthemas/nieuwe-risicos/coronavirus

Voor verdere vragen kunt u uiteraard per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Met vriendelijke groet,

Team Buro Nomden