Nieuws over Buro Nomden Assuradeuren

Per 1 oktober 2014 is ons volmachtbedrijf (Buro Nomden Assuradeuren b.v.) gaan samenwerken met KLG Assuradeuren onder de nieuwe naam KLG Nomden Assuradeuren b.v.

KLG Nomden assuradeuren-22

De werkzaamheden worden verricht vanuit Hendrik-Ido-Ambacht. Onze 3 volmachtmedewerkers, Ernst-Jan Bosman, Marjon van Abswoude en Pascal van Sebille zijn ook opgenomen in het nieuwe team dat totaal 8 ervaren medewerkers telt.

Uw voordeel is dat KLG Nomden nu van totaal 8 verzekeraars de bevoegdheid heeft om de acceptatie en polisopmaak in eigen beheer te doen, waardoor wij snel, concurrerend en flexibel uw risico kunnen verzekeren. Ook mogen wij van deze verzekeraars in eigen beheer uw schade afwikkelen.

De volmachtverzekeraars zijn: Delta Lloyd, ASR, Nationale-Nederlanden, Reaal, DAS, ARAG, Monuta en Bovemij.

KLG Nomden Assuradeuren b.v. is lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Agenten (NVGA).

De overige 13 medewerkers van Buro Nomden b.v. blijven u uiteraard gewoon vanuit Delft van dienst voor al uw zaken op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen, financieringen en overige financiële diensten.