Vervoer

Onderstaand vindt u een overzicht van de vervoersverzekeringen. Mist u een verzekering neemt u dan contact met ons op.

Autoverzekering

Met de autoverzekering van Buro Nomden Assuradeuren bent u verzekerd tegen zowel schade aan uw auto als de schade veroorzaakt met uw auto aan derden. U heeft de keuze uit verschillende dekkingen en aanvullende verzekeringen.

Productwijzer Motorrijtuigenverzekering 2011

Motorverzekering

Met de motorverzekering bent u verzekerd tegen zowel schade aan uw motor als de schade veroorzaakt met uw motor aan derden. U heeft de keuze uit verschillende dekkingen en aanvullende verzekeringen.

Oldtimerverzekering

De oldtimerverzekering vergoedt schade aan en diefstal van uw oldtimer. En u bent goed verzekerd tegen aansprakelijkheid. Of het nu gaat om een auto, motorfiets of een scooter.

Ongevallen Inzittendenverzekering

Bij een verkeersongeval kunnen u en de inzittenden letsel oplopen. Met een gewone autoverzekering zijn de inzittenden niet verzekerd, tenzij u een ongevallen inzittendenverzekering afsluit. Bij de ongevallen inzittendenverzekering zijn eventuele medische kosten bij letsel door een ongeval gedekt en wordt er in het geval van blijvend letsel (invaliditeit) een bedrag uitgekeerd ter compensatie. In het geval van overlijden wordt er een vast bedrag uitgekeerd aan nabestaanden.

Productwijzer Ongevallenverzekering inzittenden 2011

reader_128[1]Met Adobe Acrobat kunt u de documenten bekijken of printen. Hiervoor moet het programma wel geïnstalleerd zijn op uw pc. Beschikt u niet over de benodigde Acrobat Reader Software, dan kunt u deze hier gratis downloaden.